Povestea MOON

Totul a început în luna de miere. Mi-am imaginat plicul Moon din primul moment în cele mai mici detalii. Un plic cu un număr infinit de fețe, mereu diferit și mereu în trend. Pentru că noi, ca și Luna, în fiecare zi suntem altfel. Azi: retrasă, timidă, melancolică. Mâine: îndrăzneață, pasională, strălucitoare. Moon este oglinda ta.
M-am gândit la un obiect care să vă reprezinte pe voi: să fie fashion, curajos, isteț, inovator, cool, urban, trendy. Dar ca să fii mereu în trend, în loc să îți cumperi 10 genți pe an, îți poți cumpăra acum una singură (într-o culoare de bază – negru sau nude) și apoi câte fețe detașabile îți dorești, pe care să le poți schimba în funcție de ocazie și ținuta aleasă. Iar în felul acesta faci și o economie. O față detașabilă nouă schimbă atât de mult înfățișarea plicului, încât o să pară că în fiecare zi porți o geantă complet nouă.
Fața detașabilă vedetă a plicului Moon este chiar o oglindă. A fost de altfel prima față a plicului pe care mi-am imaginat-o. Este cea mai curajoasă dintre toate și chiar poate fi purtată în orice combinație, căci oglinda se va integra perfect în orice decor și va reflecta cu stil atât ținuta aleasă, cât și personalitatea ta puternică. Iar fețele se schimbă foarte ușor, printr-un sistem cu arici, special croit pentru asta. Este o idee nouă, super practică și accesibilă.
Am pus foarte mult suflet în acest proiect nou. M-am implicat în absolut tot ce ține de lansarea brand-ului Moon, începând de la design-ul plicurilor și până la alegerea tipului de carton al cutiei în care vor fi expediate către voi, prin poștă. Nimic nu este întâmplător, absolut fiecare material, șnur, ață, fermoar… le-am ales cu mare mare atenție.
Din multe puncte de vedere pregătirea pentru Moon a semănat cu pregătirea nunții mele. Cu mare placere am organizat fiecare detaliu al nunții mele. Cu același entuziasm, cu aceeași pasiune și atenție pentru detalii, am pregătit și lansarea Moon. Am facut sute de drumuri prin București și prin țară, ca să pun totul la punct. Iar cele care își vor comanda produsele Moon vor vedea că totul e foarte personal. Sunt convinsă că cei care ați avut ocazia să mă cunoașteți mai bine în ultimii ani, de când am lansat blogul, mă veți recunoaște în fiecare detaliu Moon.
Dana Rogoz